PrOnto 1 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 1. Myślę, że dobry pomysłem byłoby stworzenie Wątku o nazwie "Propozycje zmian". W tym wątku gracze mogliby wyrażać swoje zdanie na temat zmian, które powinny być wprowadzone na serwerze. 2. Mapki ze śniegiem to podstawa w takim okresie. 3. Możliwość oddawania expa do Gildii 4. Przerzucanie i sumowanie expa byłoby bardzo, ale to bardzo mile widziane Zapraszam do dyskusji i dziękuję za przeczytanie Pozdrawiam P r O n t o^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 1. http://forum.cs-classic.pl/topic/24892-propozycje-dotycz%C4%85ce-serwera/ 2. Przecież pada śnieg, a dodawanie jeszcze map ze śniegiem jest bez sensu 3. Był o to wielki syf, że exp był kradziony więc odpada. 4. Była strona nie wiem czy jeszcze działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Saphuś Ci wszystko wyjaśnił. Można przenieśc expa z danej klasy na daną klasę diablo.cs-classic.pl Lecz musisz złożyc prośbę w dziale informacje. Masz tam również temat ze wzorem i kosztem przeniesienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi