Skocz do zawartości

Kaka adminem. A tak może niech nauczy się regulaminu ? :)

Skiperek

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Medyk

2.Nick admina/gracza który zawinił: KaKa

3.Admin/Gracz : Admin

4.Data i godzina: dzisiaj rano

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www28.zippyshare.com/v/94123196/file.html

6.Opis sytuacji:Tłumacze mu, że już byłem tutaj adminem i mówię, że mogę dać 4 lm w jednej kampie ( gdzie gra 2 osoby na servie ja i KaKa ) a on dalej się upiera, że nie. Ponad to jeszcze chodzi po txt . Proszę coś z tym zrobić :)

7. SID/IP:#5 .::Kaka::. STEAM_2:0:2118118618  83.31.190.32  Nonsteam  Neostrada

Edytowane przez Skiperek

Po pierwsze jak składasz skargę to piszesz datę i godzinę (mniej więcej) taką kiedy dany incydent miał miejsce ponieważ może to wpłynąć na skrócenie oglądania demka które wkleiłeś.

Po drugie 4 lm'y możesz położyć jak jesteś sam w kampie, ale jeżeli jest 8 zm lub więcej, jeśli na mapie było mniej niż 8 zm to nie możesz, dla wyjaśnienia mamy przelicznik "1 lm odpowiada dwóm zombie, 2 lm'y 4 zombie 3 lm'y 6 zombie itd." pisanie że gracz chodził po TxT, na początek może sam nam wyjaśnisz co to są txt? 

Demka nie oglądałem bo nie mam na razie na to czasu więc więcej nie mogę powiedzieć, ale to że byłeś tutaj adminem to niekoniecznie musi znaczyć że byłeś dobrym adminem oraz znałeś regulamin.

#Edit No.1 

Wróciłem do domu, zobaczyłem te SS'y które podesłał nam wielce oburzony Pan Skiperek czy jak wolicie Medyk i co? Proszę o bana dla gracza za obrazę admina to raz, dwa proszę o warna dla użytkownika za "spamowanie" (ponieważ temat mija się z prawdą i tylko spamuje forum), trzy (jeżeli to zrobił a z SS'ów wynika że tak), proszę o kolejnego bana dla użytkownika za zbyt dużą ilość lm'ow, proszę o bana za kłamstwo. Reasumując sam drogi -_- powiedziałeś że "jeżeli będzie ktoś kłamał w skardze to zbanujesz go na 1 dzień" a więc proszę o zbanowanie gracza na 1 dzień oraz warna.

Edytowane przez Dark Z Rises
  • Like 2

Medyk. Obraza Admina też wchodzi w gre. Przeczytaj najpierw regulamin bo widać, że go nie znasz do końca. Tak jak Dark napisał 1lm na 2 zm. Zamiast przeprosić, albo dopytać się od razu głupich wyzywasz. Myślałem, że ludzie grający na tym serwerze są na swój sposób ogarnięci i nie piszą skarg jeżeli nie znają regulaminu.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Wyjaśnione. Zamykam

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności