Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Imię: Miłosz Wiek: 17 Kontakt: Profil, steam/gg/ts Twój nick na TS3: Barda Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: >u nas.Dlaczego chce admina? Często trafia się że jest jakiś niezarejestrowany użytkownik, bądź dana osoba chce dostać rangi, a i nie mówie że adminów nie ma, ale czasami trafiają się takie sytuacje. A ja zawsze kiedy jestem przy PC (od niedawna ] siedze na TS, i mogę pomóc. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10 Ile czasu spędzasz na TS3: Tyle ile siedze na kompie +5h do 12 nawet czasami Czy posiadasz admina na innym TS3?: nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Średnie Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jestem jak najbardziej na TAKwiek,aktywność,ogarniety. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Siwus i 5 rang? YES xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jestem na tak, znam cię z ts i jesteś ogarnięty. Szybko ogarniesz tworzenie nowych kanałów i ich usuwanie, tylko ja usuwałem kanały z starym topicem reszta miała to w pupie;x, przyda się admin który siedzi aż tyle i ma chęć pomagania innym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Pomocny, ogarnięty, dużo obeeecny. Jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja jestem na tak, ogarnięty i wierzę, że da sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zdaje mi się że -_- mówił, o tym że adminów na ts wystarczy ponieważ liczba ts'owiczów jest nadal mała Ale jestem na tak -kultura -siedzi na ts -chyba każdy go zna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathSilence 9 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Na TAK -aktywny -kulturalny -ogarnięty -wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Co oznacza średnie doświadczenie? Albo je masz, albo nie Oczywiście jestem na tak, pomocy, często na ts, dostępny do późnych godzin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Istny, nolife zaraz Po PapkU oczywiście człowiek ogarnięty, bardzo pomocny (mój prywatny nauczyciel FTP), zawsze miły i co najważniejsze jest bardzo znany. Reasumując nie ma żadnych przeciwskazan żeby dać chłopakowi na TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasakraDM 7 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jestem na TAK wiek+ ogarniety+ aktywność+ Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 na tak ma nick barda, czesto na ts i pomaga ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyJude07 6 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak najbardziej na tak. Ogarnięty,aktywny, kulturalny, poradzi sobie bez wątpienia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FruTek 7 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Na tak. Już długo go znam i wiem ,że jest ogranięty i lubi pomagać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Siwy, zgodnie z tym co pisałem niedawno papkowi przy podaniu, każdy użytkownik może posiadać max 3 posady na sieci, nie róbmy już masówki z rangami. Niestety, jestem na NIE. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi