MaZeQ 71 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Siemanko wszystkim,proszę was o pomoc,czy ktoś miał styczność ze słuchawkami creative fatality i razer cracken(nie wiem jak się piszę) jeżeli tak proszę o wasze opinie na temat mocy tego sprzętu i czy jest wart swojej ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Fatality - świetny dźwięk. Do gier wystarcza, dla zwykłego użytkownika również (nie mówię o audiomanach <czy jak się to nazywa>). Cena adekwatna do otrzymanego sprzętu, używam 3-ci rok, jestem zadowolony. Jeżeli masz dłuższe włosy (lub kota) odradzam, strasznie się osiadają włosy na nausznikach. Razer Kraken (nie cracen) - jak już pisałem setki razy, w przypadku Razera płacisz za znaczek (coś jak w iPhonie za nadgryzione jabłko). Masz w cholerę kasy? Kupuj. Jeżeli jednak wolisz kupić sprzęt pieniądze=dobra jakość, odradzam. Od siebie proponuję SteelSeries v2 - około 300zł, Sehnheiser HD 201 - 100zł z dostawą. @Edit, słuchawki nie dodadzą Ci skilla. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez WaFen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dzięki Wielkie,Sennheiserki mi się zepsuły już raz,na SteelSeries nie stać mnie, i będę brał fatality bo juzkiedyś nad nimi myślałem,aktualnie mam Philipsa SHP1900 i są nawet good,ale dzięki P.S wiem że skilla mi nie dodadzą, już mi nic nie doda :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dzięki Wielkie,Sennheiserki mi się zepsuły już raz,na SteelSeries nie stać mnie, i będę brał fatality bo juzkiedyś nad nimi myślałem,aktualnie mam Philipsa SHP1900 i są nawet good,ale dzięki P.S wiem że skilla mi nie dodadzą, już mi nic nie doda :C Kiedyś miałem opcję zmiany tych puchowych nauszników w słuchawce za grosze (wymiana na piankowe). Jeżeli również taką będziesz mieć to polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Oki,to jednak wezmę Fatalitki,Dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi