Mistrzu JP 17 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick:AmfetaminA [t]2. Imię:Dawid3. Wiek: 214. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/105. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=AmfetaminA+%5Bt%5D&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam ponownie.Mam na imie Dawid ukonczone 21lat mieszkam w okolicach Krakowa . Co tu duzo dodawac spedzam sporo czasu na dd2 jestem lubiany na tym servie tak mysle xD. Bez przerw gram jakis 1rok z przerwami 2lata w cs 1.6. Czemu ja chce byc adminem? Jak w wczesniejszym podaniu pomoge na servie usuwac botow , z rana nikt z admow nie wchodzi raczej przewaznie, jest ich sporo (botow) wiec prosze o druga szanse a nie zawiode was. Aha pomagam tez graczom nie zawsze ale przewaznie czyli jak mam kase bo jak nie to trudno a czasami zapomne .9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):-------10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: duzo czasami nawet 18h chyba ze praca to mniej11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: robocze i weekendy czasami robocze mam zajete ale rzadko 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:2lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak A tego warna nie powinno byc wiecej mysle ze juz nie bedzie dlatego prosze o 2-ga szanse Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Mistrzu JP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ode mnie duze tak ! Duza aktywnosc, ogarniety, wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Amfuś masz ode mnie duże TAK czemu: +wiek +spamuje na U@ +duża aktywność(za duża) +spoko gość +no life zawsze go widzę PS. Ja gram czasami od 7:00 rano i NIKT CIE NIE LUBI ŻARCIK fajny jesteś Edytowane 6 Grudnia 2014 przez UsmiechnijSieJakSMILEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 AmfetaminA [t] - jak sama nazwa wskazuje "jest uzależniony " Jestem na Tak Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Gambino*RPK 1 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 na Tak + spelniasz wymagania *zglasza czity na u@ godzinki dobite GT tez ladne pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Także jestem na duże TAK! -Spelnia wszystkie wymagania -no life na serwie kiedy nie wejde to gra. -pomaga nam łapać boty Co tu duzo gadac, zasluguje na drugą szanse. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Na tak - no life - wiek - zgłasza czity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłasza odpałów, wszech obecny i wymagania, na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Amfa jest wszędzie i zawsze tam gdzie powinien być ! mu porostu trzeba dac druga szansę ! Jestem na duże tak! Spełnia wszystkie wymagania i no Life! witamy ponownie w zespole ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Amfa jest wszędzie i zawsze tam gdzie powinien być ! mu porostu trzeba dac druga szansę ! Jestem na duże tak! Spełnia wszystkie wymagania i no Life! witamy ponownie w zespole ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 to i ja sie udzielę, ten gościu to jest No life na tym serwie jak wbije rano to wieczorem będzie jeszcze grał, ogarnięty, z tego co widziałem cziterów rozróżnia więc jestem na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 JESTEM NA DUŻE TAKK! + kiedy nie wejdę on jest ( nolifee!) + dużo zgłasza na u@ + ogarniety + wiek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tak -GT -ogarnięty -bardzo dużo zgłasza na u@. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 WIELKIE TAK ! Wracaj do szeregów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Na tak Pomocny Ogarnięty Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)Gdzie to się podziało?.. U mnie odrazu każdy przekreślił podanie mimo ze napisałem " Pozdrawiam Małolacik " -,-Mimo tego na Tak..Spełniasz wymagania, ogarniasz, pomagasz, dogadujesz sie z ludźmi . Pomożesz ekipie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fookuss 2 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Duże TAK. Powody Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jasne , ze jestem na tak. Jestes z mojego rocznika to duzo znaczy , nie mam zadnych zastrzezen co do Ciebie. Ode mnie masz wielkie tak , nie spieprz tego ! Pozdrawiam , Haze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePatryczeQ 8 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Na TAK:pomocnyogarnięty (chociaż szybko się denerwujesz xD)za(duża) aktywność na serwerze. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 JESTEM NA TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bYŁ ADMINEM na servie i OGARNIAŁ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 też jestem na tak ! nałóg jakich mało na serwie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jasne, że tak, dlatego, że jest praktycznie cały czas na serwie, od rana, gdzie jest problem z tym i oczywiście + wiek i ogarnięcie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jestem na tak + Często na serwie + Ogarnia + Zna regulamin + Składka Tyle ode mnie c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jestem na tak+Amx+Łapie czitów +Ogarnięty +Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi