-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Siema, mam problem z FIFA World. Chodzi o to, że jak włączam grę to po 15 sek. ekran ścina mi się do połowy. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyJude07 6 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Usuń folder z fifą w moich dokumentach, może zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino c(: 33 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Myślę że nie masz wsztystkich sterowników / programów potrzebnych do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ten sam problem w domu mam , ale go nie rozwiązałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zacznijmy od tego jaki posiadasz monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi