rolooo 553 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 1. Nick: rolooo 2. Imię: Kamil3. Wiek: 18, niedługo pyknie 19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/rolooo%20%3AP/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: myślę że pomogę w ten sposób dbać bardziej o serwer, często jak gram to są cziterzy i nie ma żadnego admina ostatnio nawet była taka sytuacja ze nie było admina gościu na wh, sh i aimie miał staty 100 do 4 i nawet na steamie nie było nikogo żeby wbić i go zbanować. chciałem dodać że mam małą aktywność na forum ale to sie zmieni z czasem gdy dostane admina. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID) :STEAM_0:0:4754073610. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: rożnie, gram czesto prawie ze codzień moje GT nie kłamie.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze to bedzie caly wieczor jak wpadne ze szkoły to odrazu wbijam a w weekendy to rożnie. 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4- 5 lat z przerwami.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak byłem adminem na kilku serwerach nawet byłem h@ wiec doświadczenie też jest pozdrawiam rolooo! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 -wiek- tak -składka- tak -ogarnięty- tak -Forum koniecznie popraw aktywność -pomocny- tak -mikrofon- tak jest bardzo często na DD2 pomaga kultura na + Jestem na tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 aktywny na serwerze, składka jest, staż jako admin jest, nie ma sie do czego przyczepić, ale nadrób aktywność na forum. Na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jestem na Tak skladka wiek ogarniety Gt takie sobie chodzi mi o rank strasznie slaby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Czemu by nie: +wiek +ogarnięty +zgłasza czity +składka +doświadczenie jest +ma takie imię jak ja +mam do niego numer PS. tylko aktywność na forum popraw JESTEM NA TAK Edytowane 6 Grudnia 2014 przez UsmiechnijSieJakSMILEY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 chłopak jest wszędzie, na serwerze cały czas dostępny komunikatywny no i co najważniejsze jest ogarnięty a na forum nadrobi to tylko kwestia czasu na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na Tak + aktywność na serwie + ogarnięty + składka Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Weronikaa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jestem na Tak ! +Wiek +Amx+Mikro+Składka+Staż na serwie ! +Ogarnięty+Pomocny+Spamuje na U@ +Steam ! Co tu dużo mówić, Witamy w Zespole ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Na tak! W końcu mordeczko -amx -wiek -mikro -spam na u@ -składka -Gt -Lubi Kebsy xDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tak -ogarnięty -wiek -GT -zgłasza na u@ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Na tak: -aktywność na serwerze -wiek -zgłasza na u@ -mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Przyda się ta kupa Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 cudownie , czekalem na Twoje podanie tle czasu nobi w koncu sie doczekalem. Co do Twojego podania jestem na tak i to masz ode mnie duze tak ze wzgledu na to , ze jestes bardzo ogarniety i mysle , ze dasz sobie spokojnie rade. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePatryczeQ 8 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Na tak: aktywny, ogarnięty, pomocny, często na serwerze - sprawdzi się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jestem na tak!Ogarnięty towarzysz ciężkiej niedoli gracza.wiek +składka +inteligencja +siła +charyzma +znajomość amx +odpowiedzialność +kultura +wytrzymałość psychiczna +spryt +zapał + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 WIELKIE TAK ! +Aktywny +Miły +Wiek +Amx +Mikrofon +Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi