Haze. 117 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 1. Nick: Haze2. Imię: Michał3. Wiek: 224. Znajomość Amx(średnie, dobre,bardzo dobre)ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie) : Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojegoGT**: http://www.gametrack....177.101:27156/8. Opisz Siebie oraznapisz czemu akuratTy masz zostaćadminem**: Jestem miły , pomocny , rozgadany oraz uczciwy aż do bólu. Nigdy nie myślałem nad tym , może zacznijmy od tego , że chcę pomóc . Ostatnio bywały i takie czasy , że był czit wszystkim nam pewnie znanym , a nawet i nie tylko nam. Ten ktoś kryje się pod pseudonimem 'Kira' - przeważnie z rana go widziałem jak latał po mapie na sh/aim/wh. Właśnie dlatego chcę pomóc ogarnąć serwer z rana , żeby panował ład i porządek na serwerze , aby gracze nie uciekali na inne serwerownie czy też z złości robili to co inni ( użytek wspomagaczy )9. Czy posiadaszSTEAM?(Jeśli tak topodaj Steam_ID): http://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A48899124 , 0:1:4889912410. Ile czasu możeszpoświęcić naserwerze?**: 2-3h dziennie11. W jakichgodzinach grasz?(Dnirobocze, weekend)**: Wszystko zależy od tego na którą mam do pracy , przeważnie to siedzę już po 11godz i schodzi do 13-15 - w dni robocze tylko, a w weekendy po 2h-3h dziennie ( od 11 do 13-14 )12. Staż w grzeCounter Strike 1.6: 6lat , 2lata przerwy13. Czy byłeś jużadminem? (Niepodajemy linków): owszem , byłem.Pozdrawiam ,Haze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jestem na Tak - bardzo się wiele nauczyłem od HAZE jest konkretny admin na konkretne stanowisko bardzo się przyda Michał który jak każdy człowiek ma swoje zalety i wady . Był adminem i dobrze wykonywał swoje obowiązki wszyscy go znają i wiedzą że bedzie bardzo dobrym adminem . Nie jeden Admin może się od niego wiele nauczyć , pomaga we wszystkim . - konkretne podanie + - ogarnięty + - uczciwy + - wiek + - amx + JESTEM NA TAK I WIEM ŻE INNI TEŻ BĘDĄ Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na Tak adminem juz byl ogarnia chlop Lubiany Dogadac sie z nim idzie Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Mistrzu JP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jestem na TAK, wracaj do Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jestem absolutnie na TAK, dużo się od ciebie nauczyłem, zgłaszasz czity, był już u nas adminem i wiele innych argumentów na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 ja też jestem absolutnie na tak , bardzo ogarnięty gracz, i na pewno przyda się jako admin ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Wszystkie wymagania spełnione, dobry uptime na srv i forum, ogarnięty. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 PEWNIE,ŻE TAK + był już tutaj adminem + wszystko inne ( staż, ogarnięty, steam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 aktywny na serw, steam, składka , ogółem wymagania wszystkie spełnia, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jasne że tak -ogarniety -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Grałem z nim kiedyś, kiedy jeszcze był adminem, nie mam mu nic do zarzucenia, wracaj w szeregi cs-classic. -.^Porządny człowiek, na porządne stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Wielkie tak!!! Ogarniety Pomocny Dużo mnie nauczył xD Mialem nadzieje ze wrócisz na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Oo tak ! Ogarnięty ziomek bardzo! Zna się na rzeczy dobrze się z nim gada jak najbardziej na tak fajnie będzie z nim adminowac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pewnie, że TAK Ogarnięty, steam, wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ogromne tak: -był adminem także ogarnia -wiek -pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Haze liczę na to, że ponownie zasilisz nasze szeregi.OGARNIĘTY +ZNASZ AMX +SKŁADKA +ZNAJOMOŚĆ CZITÓW + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi