ShaD 2 254 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ile razy zdarzyło Ci się przeczytać lub usłyszeć na serwerze/ts3 tekst, dzięki któremu śmiałeś się przez dobre 10 minut? Chciałbyś się nim podzielić? Napisz w tym temacie! // Ja zacznę Siwy 5.12. Kończy się czas mapy, następuje kolejna runda, a tu nagle głos Siwego "Ty, kto zmienił mapę?" <bekaaaaa> Koniec następnej mapy i kolejne pytanie "No nie, kto zmienił znowu mapę?" <xD> Pewien gracz na TS3 pyta się Siwego jak może kupić Vipa na serwer, po chwili przerwy Siwy włącza mikrofon i mówi "No to go kup" <bekaaaa x3> 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ogólnie tekstów nie pamiętam ale zawsze swoim trollowaniem Morda mnie dobijał na TS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Rozmawianie z Jamesem na TS:D"Hames,czemu Ty nic nie gadasz na mikro?mówiłeś przeciez,że masz własny pokoj""Tak,mam własny pokoj ale dziele go z bratem" jak to usłyszałem to taką beke miałem z typa ze masakra xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Hahahahaha beka życia na ts3. Wakacyjna ekipa pamięta Gadamy na tsie mieliśmy grać mieszańca i nagle Hajdzik coś zaśpiewał a Gorzelnia odpowiada : Ciczita hajsz tu ju haaa . Hahshahhsha jak sobie jego głos przypomnę to płacze ze śmiechu ciągle hahahahhahaha Jak gadaliśmy na ts3 i Shanell mówi "no ja pierd*le" a M3ntor odpowiada : "Kto mnie wołał?" xDD hahahahah Jak jakiś ziomek na ns na ffa miał stary 6:7 i mówi : Dobra rozgrzałem się, idę grać esla hahahahaha padłem xDD Kiedys wbiłem z M3ntorem na ffa i przez 3 rundy śpiewaliśmy : "Dobry Jezu a nasz Panie, daj Im wieczne spoczywanie" xD Hahahaha beka z Gorzelni x2 . Jak opowiadaliśmy historie za dzieciaka to on powiedział: "Ja jak miałem 7 lat to chciałem być duży więc zjadłem caps locka ale nie wyszło" hahahaha Beka z Gorzelni x3 . Podczas mixa Gorzelnia mówi: Sory rewox, że infa nie dałem ale leciała jakaś mewa i sie okazało, że to flesz hahahahahahah Każda chwila z ekipą w wakacje była bekowa. Bo z S}{aDoWem, KiToLem, Hajdzikiem, syską, natalją, free, gorzelnią, bzykiem, zoomem, Luffym, Gruffim, Neverem, Bez spiny ( i reszta o której zapomniałem :c ) nie dało się nudzić! 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 OMG tekst Hamesa HAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Only de dust 21 Typek staty 5:12 - Panowie, trzeba ofensywnie! hahahahhah2 Małolat jakiś wbija, lat z 14 i rozmowa trwa a tam pytania. Pijesz piwo? - Pije, zadko na dwuch i beka z typa hahhaha.3 Jak mikro mi kiedyś harczało i coś mówię, a Jimmy: Mazowiecki w hangarze grasz czy z piwnicy nadajesz?4 Typek co miał głos jakby leciał helikopterem =D5 Do santosa jak mówię żeby wbił na tsa a on wbił na forum i mówi przez mikro: No jestem, widzę shoutboxa i w ogóle! hahahhaha6 Cisza wszyscy nie żyją oprócz kilku graczy, cisza i wgl a tu jakiś dzieciak mówi takim głosikiem: - Kur*a baranie patrz jak flesze rzucasz No leżę, tam same dobre akcje Edytowane 7 Grudnia 2014 przez -_- Co do Jimmiego masz rację, gościu naprawdę miał śmieszne teksty. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 mapa zm_battleground_foda Moje staty 25 : 2 staty sp33di'ego 12 : 8 i jego słowa "bez vip'a to jesteś gównem, za 5 minut i tak cię wyprzedzę" koniec mapy sp33di 17 : 11 ja 40 : 4 xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) W ŻYCIU TEGO NIE ZAPOMNĘ ! L - The Legend J- JoKo"L - jak Ty mnie zabiłeś, odpale pie*dolonyJ - widziałem Twoją nogęL - Ch*ja też widziałeśJ- Nie ch*ja nie, ale masz paznokcie u stóp jak moja noga.L - kolego, mam ch*ja jak komin Batorego..."2. Nicku nie pamiętam, ale też była miazga, zabiłem jakiegoś małolata"James wpie*dala zagrożone gatunki"3. Często spotykane / słyszaneThe Legend z jakimś ziomkiem"Z- Legend ma tryb przetrwania, siedzi przed kompem i sra pod siebieT.L.- Staaary, ja żeby coś zjeść to muszę sobie upolować" Edytowane 18 Grudnia 2014 przez ★ James0v. ★ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Mapa de_cbble Ja, Ziele, Kitol, Hajdzik Przy wejściu do matrixa, od strony respa CT na górze, znajduje się komin z którego wiecznie dymi biały dym. Początkowo jesteśmy na serwerze z Kitolem i Hajdzikiem i nagle Rzeźnik mówi: "Spójrzcie, spójrzcie w górę!" ....cisza.... i nagle "Papieża wybrali!" xDDDDD Następnie na TS'a wszedł Ziele i zaprosiliśmy go na serwer, ponieważ chcieliśmy mu "coś" pokazać. Mówimy by spojrzał w górę i wmawiamy że jest Mikołaj (sam nie wiem czemu Mikołaj xD). Przez dobre 10-15minut wrabialiśmy go, że na mapie jest Mikołaj wraz z reniferami, a on tylko "Gdzie Mikołaj? Gdzie k*rwa i jaki Mikołaj?" Edytowane 8 Grudnia 2014 przez S}{aDoW 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Siedzimy dziś na ts ja, Damian i Saphiree:d Mówie do Saphira: J: Saphir wiesz że są razem? S: Tak wiem moje rzęsy xddd Leże i nie wstaje <3 Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Kinga 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 tak to jest jak takie teksty padają o 00:00 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Hahahhaha Gorzelnie przed chwila rozwali system xDD Mowie: Wyjmij micro z dupy bo Ci trzeszczy Gorzelnia: Przeciez nie mogę miec 2 rzeczy w dupie na raz Hahahahhshsha jaka bekaaa hahahahhahahaha 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 o mial Helikopter rewox xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 gramy dzis mixa , z kitolem i swiniakiem train > ... cos tam chyba ich zabili ... Fakel: 'no jak on wiedzial ze my sie ruchamy za smietnikiem;' :D Ja: No spie%^^& pedale jeb*** Jaskier: no co chciałeś siwy? : :D 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) gramy dzis mixa , z kitolem i swiniakiem train > ... cos tam chyba ich zabili ... Fakel: 'no jak on wiedzial ze my sie ruchamy za smietnikiem;' :D Ja: No spie%^^& pedale jeb*** Jaskier: no co chciałeś siwy? : :D Haha, żal siwy Nie zdradzaj nas tu, my się tylko tam bawiliśmy takie love story <3 Gramy na diabolo, ja, siwy, saphire. S - siwy J - ja SA - saphire S: Kto rzuca te fleshe?! J: Wejdź na specta i zobacz bo ja nie widzę. SA: Siwy no zobacz w końcu kto to. S: To ten pajac z nickiem xxx gra klasą ninja i rzuca fleshe Siwy puk puk ;d ninja może miec tylko nóż xD Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Fakel 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 w uj śmieszne , boki rwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Tak bardzo, Paulinka rwałaś co innego xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 gramy dzis mixa , z kitolem i swiniakiem train > ... cos tam chyba ich zabili ... Fakel: 'no jak on wiedzial ze my sie ruchamy za smietnikiem;' :D Ja: No spie%^^& pedale jeb*** Jaskier: no co chciałeś siwy? : :D Znowu mnie Kitol zdradzał ;cc xDDDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Największa beka na świecie z Siwego ! Nadal nie wie o co chodzi xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Kitolek tylko mnie lovcia <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Fakel nie prawda -.- on z Tobą tylko segz preferuje nic poza tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Prawda, zapytaj go To je miłośc ! Seks swoją drogą xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Nieee xd to jest tylko segz a Kitol nie zaprzeczy bo nie chce Ci przykorści sprawić ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Haha, mało wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Chyba ty ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi