DawciOo 62 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 1. Nick:Cudowny Dzieciak2. Imię:Dawid3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre 8/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Cudowny%20Dzieciak/193.33.177.101:27156/ (mało, bo zmieniałem nicki) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:We wrześniu skończyłem 16 lat, Mam na imię Dawid. Interesuje się piłką nożną, gram od 4 klasy podstawówki, obecnie gram w Miedzi Legnica. Miły,spokojny,wesoły.Wydaje mi się, że byłbym odpowiednią osobą na to stanowisko, potrafię rozwiązać konflikty między graczami, nie mam problemów z innymi graczami, zdarzają się sytuację, że gram w nocy a admina nie ma i latają gracze na wspomagaczach (wiadomo admini mają też swoje życie) 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Tak 0:0:917386010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od 3 do 6 godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze 15:00-24:00, weekend 10:00-04:00 albo i później12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 aktywny na serwie, staż jako admin, steam, na tak : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Spotykamy się często na serwerze, staż jest. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jestem na tak + często na serwie + steam + wydaje się ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jestem na NIE -nie ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Nie wiem nie znamy sie przynajmniej ja jego wiec zostaje (brak odp) po drogie nie wiem jak ogarniety jestes po trzecie nie wiadomo czy spamujesz na u@ Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Mistrzu JP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jestem na Nie-nie ogarnia (4 lata ? - nie widac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePatryczeQ 8 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Tak, podanie jak dla mnie przekonujące, a i na serwerze widzę go dosyć często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi