Destroyer 548 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Nazwa pluginu: ZP Exp ModSerwer na którym plugin może być wykorzystany: ZPA/ZP 4.3Krótki opis pluginu: Exp mod do ZPA/ZP 4.3. (większy opis na końcu) Instalacja: Link do pobrania paczki *.rar*: http://speedy.sh/zfMkq/zp-expmod.zipAutor pluginu/źródło: Destroyer Exp moda pisałem ok 1.5 roku temu na potrzeby serwera dawnego, od tamtej pory nic nie było edytowane w nim. Do dyspozycji mamy -80 lvl -ammo packi -kilka trybów -Możliwość dodania/odjęcia komuś: -ap -exp -Ruletkę(koło potępionych) Komendy zp_set_ap "nick" "ilosc" - Dodajemy ap zp_dodaj_exp "nick" "ilość" - Dodajemy exp zp_odejmij_exp "nick" "ilość" - odejmujemy exp (this is sparta ) Jak ktoś chce i umie to może go rozbudować sobie, ja nie mam pomysłów na dalszą rozbudowę tego. Wymagane moduły #include <nvault> #include <colorchat> #include <fun> #include <hamsandwich> #include <fakemeta_util> #include <zombie_plague> Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Destroyer 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi