leilo 112 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 1.Twój Nick: Leilo <(^.^)> 2.Nick admina/gracza który zawinił: Qwerty 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 06.12.2014 godzina coś po 18stej 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Xomib, tanLey~ , BezImienny i kilkunastu graczy 6.Opis sytuacji:Gracz dostał ssy ponieważ każdy admin coś podejrzewał u niego, wyskakiwal i walił z awp, ale nie o to chodzi, Gracz po zmianie mapy wszedł i napisał coś takiego Qwerty poczony[**VIP**] Qwerty : leilo ciotaAJEK (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy]Qwerty doczy do TerrorystwBOLO poczony*** Xomib killed MisieQ|Info Od Boga. with a headshot from p228 ****** HWDP strazy miejskiej killed Kamcio with a headshot from glock18 ***Qwerty : dal mi bana pedal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Jeżeli jest czysty to wstawi ss'y, jeżeli dostanie ub to jestem za banem na 3dni za obraze admina. @Rewox ale neobans wywalił go wiec nie grał na aktywnym. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 "Gracz po zmianie mapy wszedł i ..." Jak rozumiem wszedł na aktywnym? W takim razie perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Gracz wszedł, lecz po chwili go wywalilo, ale zdazyl napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie, nie, nie - spójrzcie w AMX Bans, nie wywaliło go, tylko ja dałem mu bana na 1 dzień za obrazę admina: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=110772 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Nie, nie, nie - spójrzcie w AMX Bans, nie wywaliło go, tylko ja dałem mu bana na 1 dzień za obrazę admina: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=110772 Napisal : leilo c**ta. wywalilo go , wszedl napisal dal mi bana p***l i ty wtedy dales mu na 1h Edytowane 6 Grudnia 2014 przez leilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Jak czytam skargę oraz komentarze to jak bezimmienny napisał 3dni. Moim za duzo 1 dzień byłby wystarczający a jak dalej by robil to zgłosić sootowi na pewno konsekwencje by wyciągnął. Oraz moge potwierdzić ze mógł tak na pisać bo akurat jak słyszałem qwerty moze ma 13 lat po glosie co usłyszałem. Wiec możliwe. A to co mowicie ze był i grał na aktywnym to nie wiem to juz wasza sprawa bo ja tego niestety nie widziałem szkoda ;)ale jestem za tym aby dostal 1dzien ekstra za obraze admina (Pisze na telefonie wiec ortografia lezy wiem to !nie chce mi się tego na telefonie pisać wszystkiego po prawnie wiec śmiało walcie posty ze ortografi nie umiem !) Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Na razie ma perma i nie dostał ub bo nie pokazał ss'ow. Jak pokaże swoje ss'y i będą czyste dostanie ub a następnie dostanie bana na 1 dzień za obrazę administracji. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi