Lewy 0 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Witam.W tym poradniku wytłumacze ci jak zmienić skiny (Skórki) Broni lub postaci .Na początek powiem wam gdzie będziemy wkładać pliki z naszymi skinami.Taki jest "łańcuch" Steam:Komputer ==> Dysk c ==> Programy files ==> Steam ==> steamapps ==>"Nazwa użytkownika" ==> counter-strike ==> cstrike ==> modelsNon-Steam ==> Dysk c ==> Programy files ==> Valve ==> cstrike_polish ==> models (Tu mogę sie mylić bo dawno nie miałem NSA)Druga część.Gdy mamy juz otworzony nasz folder , Cos musimy do niego wrzucic ? Tutaj na pomoc przychodzi strona : www.gamebanana.comNa tej stronie znajdziecie wszystkie skiny Broni , Postaci itp.Klilkamy w pasku zakładkę Skins a nastepnie grę do której chcemy dodać skina. Cs Oczywiscie. Wybieramy Np Kałacha. Wybieramy tam tego który nam sie spodobał i pobieramy.Teraz nie ma nic prostszego jak przeciągnąć pliki do folderu models.Jest jeszcze możliwość dodania dźwięku ale o tym nie będe pisał bo dzwięk nie będzie nam potrzebny.Dziekuje za przeczytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 przyda sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Znałem. Ps. W ns to jest tak Komputer -> Dysk X(gdzie x to literka waszego dysku) --> Programy files --> Counter-Strike--> cstrike_polish --> models(lecz ja podmieniam w cstrike --> models,bo tam znajdują się modele broni i chyba też postaci.) Ja nigdy nie miałem cstrike i cstrike-polish w folderze valve,valve mam zawsze jako osobny folder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Przyda się ale wolałbym filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 mi nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Poradnik przydatny dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z cs. `XaVi_`, może w zły folder wrzuciłeś model? Jak masz folder cstrike i cstrike_polish to wrzuć do obu tych folderów, powinno zadziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi