Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam wszystkich, otóż zwracam się do was z pytaniem czy można banować graczy którzy nabijają sobie ap? chodzi mi o to że np. jest dwóch typów np. A i B i ten typek A wchodzi cały czas pod innym nickiem i daje ap typkowi B i potem wbija na swój główny nick i się dzielą uzbieranym ap na pół. I tutaj mam dylemat bo jeżeli można banować to na ile? 3 godziny? dzień? a może perma? Lub też inna sytuacja, typ A gra sobie cały czas nieświadomy niczego gdy nagle typ B daje mu ap z innych nick'ów kiedy pan A nie ma pojęcia o co chodzi... To tutaj też mam dylemat czy (jeżeli można) banować obydwóch czy tylko tego co ap daje? A i jeszcze jedna sprawa gracz o nick'u Grzybek spamuje notorycznie że chce sprzedać swoje konto, można dać mu za takie coś bana? a jeśli tak to na ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dark Z Rises Sam to powinieneś ustalić a oni nie powinni się niczego doczepić jeżeli chodzi o przekazywanie sobie ap. Regulamin serwera ZombieMod'a 1.2 Admin ma zawsze rację Czyli jeżeli ich zbanujesz za AP to oni powinni się zgłosić o UB a ban był słuszny. Admin ma zawsze rację czyli nie doczepią się za tego bana jeżeli nie ma nic w regulaminie a wydaję Ci się to nielegalne, jeżeli chodzi o sprzedanie konta to wdl mnie to jest reklama czyli ban. TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 To jest bugowanie, czyli ban od jednego dnia do tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) No dobrze rozumiem, a co ze sprawą szanownego Pana Grzybka? bo nie wiem czy banować i na ile. #Edit No.1 @Kokaina zobaczymy co Administrator na to powie, oczywiście jak administrator się wypowie to będzie można od razu zamknąć ten temat. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Dark Z Rises Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dark Z Rises Moim zdaniem to jest reklama, dla szanownego Pana Grzybka powinien być perm a temat do zamknięcia jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Sprzedawanie kont na serwerze jest zabronione i za to możecie banować od 1 dnia do tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 dobra, rozumiem, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi