Śmierć Pułkownika 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nick: Smierc Pulkownika Server # 23 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : RambO-KomandO [AMXBans] Powod : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1973824930 ' [AMXBans] Twoje IP : ' (moje IP) ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz Serwer: FFA+BF2 (ale problem dotyczy nie tylko tego) Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php z serwa FFA Dziwne bany, ponieważ nigdy nie grałem na nicku: RambO-KomandO...na serwerze FFA+BF2 mam permanentny ban a jak kiedyś na FFA dostałem bana na 5 min za duży ping to również w konsoli pisało że zbanowany nick to RambO-KomandO i również był permanentny choć po 5 minutach normalnie mogłem grać...oczywiście nie gram na żadnych haxach. Również zawsze gram na nicku Smierc Pulkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Proponuje pobrac cs stad: http://download.cs-classic.pl/ i sprawdzic czy nadal bedzie Cie lapalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmierć Pułkownika 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Właśnie stąd pobierałem i wasze serwery miałem automatycznie w ulubionych dlatego na nich gram dodam, bo sprawdziłem, mogę grać jedynie na FFA na wszystkich pozostałych mam bana (na niektórych nawet nie grałem jak np deathrun a ban jest) i stały schemat permanentny na nick RambO-KomandO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Typ bana steam_id wiec sprobuj pobrac inna wersje gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi