pruto 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: prutoLink do SSów: http://www78.zippyshare.com/v/7356937/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)* [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : pruto[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : STEAM_2:0:39554915[AMXBans] Your IP :-[AMXBans] ===============================================Serwer: #8 Cs-Classic.pl [Only DD2]@pukawka.plLink do bana: http://amxbans.cs-cl....php?bid=110348Edit Edytowane 7 Grudnia 2014 przez pruto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 ssy na zippyshare.com, jedno juz odrzucilam wiec prosze edytuj post. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 a wiec dostales ssy: 06.12.2014 - 00:42:50, dales nam z godziny 20.00. 24h na wlasciwe screnny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pruto 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Przepraszam lecz ss`y miałem tak zatytuowane, nie wiem od czego to zależy lecz screenów nie zmieniałem ani nie przerabiałemRozmawiałem w ten czas z kolegą na skype lecz jego usprawiedliwienie na mój temat pewnie mnie nie uniewinni więc muszę wierzyć że pani/pan mi uwierzy. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez pruto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi