PaPkUu 658 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nick: PaPkU Powód: Chce trochę odpocząć, myślę że mi się należy. Czas nieobecności: Będę obecny. Po prostu nie będę spędzał 10 godzin na komputerze, tylko 1-2. Coś od siebie: Nie pozbędziecie się mnie tak prędko. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 to dlatego Cie mordo wgl nie widzę. Wracaj szybko bo tęsknie ;33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 tak Papku, zasluzyles na ten urlop xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi