rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam. W imieniu kapitana drużyny FFA rzucam wyzwanie serwerowi ODD2! Chcielibyśmy aby nasze serwery się zmierzyły w trybie BO3 ( do 2 wygranych map ) 5vs5 mr15. Drużyna reprezentująca serwer ma zawierać 6 osób ( 5+1 rezerwowy), składać się z opiekuna i jednocześnie kapitana oraz adminów. Drużyna FFA : - S}{aDoW ( Opiekun, Kapitan) -natalja -kAv -KiToL -rewoX + Hajdzik Mam nadzieje, że zaakceptujecie nasze wyzwanie! Czekamy na szybką odpowiedź 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Fajnie że mnie nie dodaliście.. Ja mogę być sędzią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) który serwer? CS:GO czy 1.6 xD DOWNa sorki nie zobaczyłem. Szkoda Edytowane 7 Grudnia 2014 przez naxiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 który serwer? CS:GO czy 1.6 xD No wiesz, pisze w dziale Counter Strike [Only DD2] | Opiekun: PaPkU no to chyba nasz 1.6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ten jakie wyzwanie rzucił haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 jestem za i chętny PaPku napewno się zgodzi mam nadzieje że będę w 5 Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przyjmujemy wyzwanie. Skład na tą chwilę jest bardzo spontaniczny z mojej strony, mam nadzieje że wybrane przeze mnie osoby dotrzymają nam kroku w tej zabawie. PaPkU (O) Haze (K) HoOli miko Rolooo + santos (t) Panowie, mam nadzieje że można na was liczyć. Pozdrawiam, PaPkU. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 7 Grudnia 2014 przez PaPkU 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi