KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Imie :Marcin Wiek :14 niedługo 15 ^^ Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 22,5 Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :Wywiady i Recenzje gier , (recenzje gier z każdego roku , będę starał się pisać je sam) , niektóre działy Hyde Park i niektóre Kącika Redaktorskiego Znajomość z większością użytkowników:Chyba tak , większość to z SB się zna Dlaczego ja ? :Wiem jak się pisze wywiady , piszę poprawną ortografię , będę starał się robić wywiady i pisać recenzje gier nowszych jak i starszych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 jestem na tak : )) miły , i jak przeprowadzalam z nim wywiad mial ładne , rozbudowane zdanie : ) wiec mysle ze na redaktora sie nada : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Proszę się dalej wypowiadac ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Na Tak. Nic dodać nic ująć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Czekam na dalsze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie. Za krótko z nami jesteś, za mało wszystkich znasz :-)//edit: nie spamuj w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dziękuję za pozytywne wypowiedzi . Czekamy na H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja jestem na tak , przyda sie jakaś rozrywka na tym forum ;DDPs. Pozwoliłem sobie naprawić twój błąd z pogrubieniem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A ja jestem na nie ;c . może pobądź dłużej na forum, jak piszesz na sb to dobrze:D. Ogólnie jest dobrze, ale większość ludzi nie bardzo Cię zna . ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dam ci na tak ale nie spamuj w własnym podaniu na przyszłość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Tak jak lubis jestem na tak, ale nie spamuj w swoim podaniu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Na Tak ^.^Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem na tak. Wydajesz się ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi