KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Imie :Marcin Wiek :14 niedługo 15 ^^ Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 22,5 Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :Wywiady i Recenzje gier , (recenzje gier z każdego roku , będę starał się pisać je sam) , niektóre działy Hyde Park i niektóre Kącika Redaktorskiego Znajomość z większością użytkowników:Chyba tak , większość to z SB się zna Dlaczego ja ? :Wiem jak się pisze wywiady , piszę poprawną ortografię , będę starał się robić wywiady i pisać recenzje gier nowszych jak i starszych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 jestem na tak : )) miły , i jak przeprowadzalam z nim wywiad mial ładne , rozbudowane zdanie : ) wiec mysle ze na redaktora sie nada : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Proszę się dalej wypowiadac ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Na Tak. Nic dodać nic ująć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Czekam na dalsze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie. Za krótko z nami jesteś, za mało wszystkich znasz :-)//edit: nie spamuj w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dziękuję za pozytywne wypowiedzi . Czekamy na H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja jestem na tak , przyda sie jakaś rozrywka na tym forum ;DDPs. Pozwoliłem sobie naprawić twój błąd z pogrubieniem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A ja jestem na nie ;c . może pobądź dłużej na forum, jak piszesz na sb to dobrze:D. Ogólnie jest dobrze, ale większość ludzi nie bardzo Cię zna . ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dam ci na tak ale nie spamuj w własnym podaniu na przyszłość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Tak jak lubis jestem na tak, ale nie spamuj w swoim podaniu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Na Tak ^.^Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem na tak. Wydajesz się ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi