KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam . Ja z moim kolegą , będziemy stawiać server minecraft 10 slotowy . I tu propozycja , czy można by było dołączyć z serverem do tej sieci , ale bezpłatnie . Wiem , że tu są pewnie miłośnicy tej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`SkiLL'eD ;** 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Hmm sam nie wiem , nie gram w Minecrafta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 KaLiBeReK, ja o Tym nie decyduje ale raczej nie Dlaczego ? Otóż rozmawiałem z Pawłem , uzgodniliśmy że ja z Kolegą stawiam MC na Jego koncie (On funduje ^^) , tylko że on musi rozwiązać sprawę z kasą . A tak pozatym. Robicie Survival Czy FB ? Jeżeli Survival można przyjąć ponieważ z kumplem ustaliłem robimy FB (On ma różne mapy z Jego starego serwera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 amN, Survival z działkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 KaLiBeReK, to ja nie widzę problemu. Ale macie o tym pojęcie , czy umiecie tyle co budować i wgrywać pluginy ? Bo jak tylko wgrywać to lepiej się nie pchajcie i nie traccie kasy:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 amN, umiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Takie sprawy to do H@ a tutaj tylko nabijacie sobie posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ale ja chce ogólne głosowanie bo tak to server bedzie w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja cie przepraszam ale Survival i dzialki , to juz nie jest survival chlopie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ale może być takie połączenie . Chodzi mi , że będzie każdy gracz miał swoją działkę i swój domek na niej . Będą potwory itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tak i serwer kupie,a on nawet nie będzie porządnie zrobiony^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 -_-, Paffcio pełen pocisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 -_-, nie wierzysz we mnie i kumpla ? PB rozkreciłem koledze w kilka dni na +10 osób i czasami full serwer Nie martw się , on ogarnia bardziej MC niż CSa , może ktoś kojarzy MC fpg , był Jego Opiekunem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amber 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 very nice post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wariatekkkk 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 To by nie był w cale taki zły pomysł:)Są tego plusy tzn:-większa aktywność na forum+nowe osoby które jeszcze nie wiedzą o istnieniu cs-classic to daje więcej graczy na serwerach.Wiadomo wśród miłośników MC są również gracze cs'a;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Odwołuje propozycje . Chwilowo z kolegą zawieszamy to . Proszę o zamek tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na drugim razem zanim napiszesz temat zdecyduj sie ^^/cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi