lolcia 786 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Imie : Paulina Wiek : 18 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : łuu duużo nawet nie liczee ale pewnie juz z 200 h bedzie tak mysle : )) nie wiem czy nie przesadzam heh ) Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : wszedzie moge byc : ) Znajomość z większością użytkowników: oczywiscie ze tak Dlaczego ja ? : bo lubie rozmawiac z ludzmi , jestes mila i otwarta , wiec mysle ze to dobre cechy jak na redaktora .. tu mozecie zobaczyc moj pierwszy wywiad .. http://cs-classic.pl/viewtopic.php?p=31365#31365 no i takze wymagania spełniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tak , miła uprzejma , bogate pytania i jest słodka <3 :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Na takWiekMiłaDa się z nią pogadać :DPaulinko a po co Ci Redaktor , jak i tak bez tego możesz robić wywiady i moderować ten dział xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Na Tak.Towarzyska, miła, uczciwa, spełnia wymagania, na serwerze jest już "kimś", no i to chyba na tyle:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zako 1 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jestem na tak, wszystkie wymagania spelnia, jest mila, pomocna, latwo nawiazuje kontakt, jestem pewnien ze sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jestem na tak : - jest jedną z najbardziej lubianych osób na forum, dlatego łatwo będzie mogła przeprowadzać np, wywiady z ludźmi. - miła. - jest bardzo ogarnięta, pomocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dobra na tak nie będą się rozpisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi