AntyJude07 6 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 1. Nick: ThC2. Imię: Piotr3. Wiek**: 204. Poziom na Diablo**: 425. Znajomość Amx: Dobre6. Mikrofon(Tak/Nie) Tak7. Składka(Tak/Nie)**: Tak8. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ThC/193.33.176.199:27015/9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam doświadczenie w grze, często dostępny nocą, kiedy cheaterów jest najwiecej.10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):" STEAM_0:0:25831504 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5 - 7 h dziennie12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: przeważnie 18 - 4/513. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat z przerwami14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 wreszcie dużo aktywny na serwie, składka, doświadczenie jako admin, na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 102h na serwerze, dobra aktywnośc na forum, składka, mikrofon, znany chłop na diablo. Jedynie co mnie odpycha to twój incydent sprzed resetu ( bugowanie twoje ) Lecz jestem na tak, mam nadzieje, że więcej bugów wykorzystywał nie będziesz tylko je zgłaszał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LiLekS Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Ja jestem na tak. +Aktywność +Wiek +Godziny +Składka +Stały gracz Edytowane 8 Grudnia 2014 przez LiLekS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wile 0 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Na tak nowy adm sie przyda bo ciagle malo aktywny godziny ulow mega ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrOnto 1 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Tak! Kulturka, często na serwie, ogar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Na Tak, wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Chyba najlepszy kandydat ze wszystkich ! Przyjęty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi