Jelon 2 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 1.Twój Nick: m4a1-=-# JELON #-=-AK47 2.Nick admina/gracza który zawinił: prze luj (chyba tak ale pewien nie jestem) 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 8.12.2014 godzina coś około 19:30 (dokładnie nie pamiętam) 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/GpfwM/lujek.rar 6.Opis sytuacji:1 demko : luj.dem opisuje akcję na mapie śnieżne de_dust2 nie wiem jak dokładnie się ta mapa nazywa :/ gramy sobie jak zwykle a tu nagle przyszedł sobie taki luj no i wydaje się podejrzany . No to wpadłem na spekta i nagrałem o to dziwną sytuacje coś za dużo tych hs i skąd on wiedział że za wrotami jest aż 2 kolesi 1 widać fakt faktem ale 2?? dziwne . A akcja z dzisiaj gramy sobie na de_nuke i znowu luj . Część ludzi pisze że ma wh . Więc mówie im idźcie na spekta nagrajcie demko . Nie nie ty idź no to poszedłem ale chyba się skapną więc nie jestem pewien w 100% . Ogólnie proszę o rozpatrzenie tych demek 2 i takich akcji było więcej raz zastanawialiśmy się gdzie on rozrzut broni zgubił ... To tyle w temacie rozpatrzcie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 http://forum.cs-classic.pl/forum/108-anticheat-zg%C5%82oszenia-cheater%C3%B3w/ masz od tego dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pisz w odpowiednim dziale @UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi