Jelon 2 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Twój nick: m4a1-=-# JELON #-=-AK47 Nick podejrzanego: prze luj(chyba tak mu jest chodzi o tego co miał ss już dostał ub i wgl)IP podejrzanego: 11639 VALVE_ID_LAN 0 00:25 14 0Data (dzień, gg:mm) zajścia: 08.12.2014Twoje demo: http://www.speedyshare.com/GpfwM/lujek.rarRodzaj czita: przypuszczam że aim bot o nazwie Tokio drift tam można wszystko sobie ladnie ustawić żeby było wh i tak dalej Nazwa mapki: de_nuke_1337Czasy podejrzanych akcji: coś około godziny 18.14 ale na moich demkach to jest demko o nazwie lujek.dem widać wszystko IP /Nazwa serwera: 193.33.176.199:27015 demko : luj.dem opisuje akcję na mapie śnieżne de_dust2 nie wiem jak dokładnie się ta mapa nazywa :/ gramy sobie jak zwykle a tu nagle przyszedł sobie taki luj no i wydaje się podejrzany . No to wpadłem na spekta i nagrałem o to dziwną sytuacje coś za dużo tych hs i skąd on wiedział że za wrotami jest aż 2 kolesi 1 widać fakt faktem ale 2?? dziwne . A akcja z dzisiaj gramy sobie na de_nuk i znowu luj . Część ludzi pisze że ma wh . Więc mówie im idźcie na spekta nagrajcie demko . Nie nie ty idź no to poszedłem ale chyba się skapną więc nie jestem pewien w 100% . Ogólnie proszę o rozpatrzenie tych demek 2 i takich akcji było więcej raz zastanawialiśmy się gdzie on rozrzut broni zgubił ... To tyle w temacie rozpatrzcie to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrOnto 1 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Bardzo dobrze, że pojawił się ten temat. Owszem gracz wydaje się bardzo podejrzany. Gram już troszkę w csa i widziałem różnych graczy. Do pewnego momentu uważałem, że prze luj jest "czysty", ale to co on prezentuje przerasta wszystko. Liczne "hs" na ninji, 7 czystych "hs" ... W dodatku prze luj jest arogancki, co powoduje znaczne pogorszenie atmosfery na serwerze. Wiele osób opuszcza serwer po pierwszej rundzie przeciwko niemu Pozdrawiam P r O n t o^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi