Jelon 2 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Twój nick: m4a1-=-# JELON #-=-AK47 Nick podejrzanego: prze luj(chyba tak mu jest chodzi o tego co miał ss już dostał ub i wgl)IP podejrzanego: 11639 VALVE_ID_LAN 0 00:25 14 0Data (dzień, gg:mm) zajścia: 08.12.2014Twoje demo: http://www.speedyshare.com/GpfwM/lujek.rarRodzaj czita: przypuszczam że aim bot o nazwie Tokio drift tam można wszystko sobie ladnie ustawić żeby było wh i tak dalej Nazwa mapki: de_nuke_1337Czasy podejrzanych akcji: coś około godziny 18.14 ale na moich demkach to jest demko o nazwie lujek.dem widać wszystko IP /Nazwa serwera: 193.33.176.199:27015 demko : luj.dem opisuje akcję na mapie śnieżne de_dust2 nie wiem jak dokładnie się ta mapa nazywa :/ gramy sobie jak zwykle a tu nagle przyszedł sobie taki luj no i wydaje się podejrzany . No to wpadłem na spekta i nagrałem o to dziwną sytuacje coś za dużo tych hs i skąd on wiedział że za wrotami jest aż 2 kolesi 1 widać fakt faktem ale 2?? dziwne . A akcja z dzisiaj gramy sobie na de_nuk i znowu luj . Część ludzi pisze że ma wh . Więc mówie im idźcie na spekta nagrajcie demko . Nie nie ty idź no to poszedłem ale chyba się skapną więc nie jestem pewien w 100% . Ogólnie proszę o rozpatrzenie tych demek 2 i takich akcji było więcej raz zastanawialiśmy się gdzie on rozrzut broni zgubił ... To tyle w temacie rozpatrzcie to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrOnto 1 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Bardzo dobrze, że pojawił się ten temat. Owszem gracz wydaje się bardzo podejrzany. Gram już troszkę w csa i widziałem różnych graczy. Do pewnego momentu uważałem, że prze luj jest "czysty", ale to co on prezentuje przerasta wszystko. Liczne "hs" na ninji, 7 czystych "hs" ... W dodatku prze luj jest arogancki, co powoduje znaczne pogorszenie atmosfery na serwerze. Wiele osób opuszcza serwer po pierwszej rundzie przeciwko niemu Pozdrawiam P r O n t o^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi