O.S.D.I 25 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nick: O.S.D.I Powód: Wyjazd do Holandii Czas nieobecności: Jak narazie planuje powrót w Niedziele Coś od siebie: Uda mi sie ogarnąć neta to bede wchodził, ale na forum jestem codziennie na kom. Pzdr. O.S.D.I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Mordzio przywieź mi czoś ;d Powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Wracaj szybko mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi