Skiperek 197 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick:Medyk2. Imię:Patryk3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7 (wiadome amxmodmenu robi swoje )5. Mikrofon(Tak/Nie)tak nawijam na okrągło,aż w końcu nie którzy chcieli mnie zmutować 6. Składka(Tak/Nie):Dogadam się z sootem jak pozwolicie 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=Medyk&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:To tak. Kulturalny jestem, nie obrażam tak,aby obrazić tylko wiadomo np: ,,Cwaniak Ty mordo moja co tam? " albo ,, o Ty frajerze :D" i tak dalej Wiadomo jak, któremuś graczowi to nie podoba się to tak nie pisze ;p Hmmm zawsze byłem sprawiedliwy,z chęcią pomagam i nie toleruje cheaterów A po za tym jak czasem można słyszeć albo zobaczyć to jestem pozytywnie psychicznie chory X D Coś mogę jeszcze dodać ? Chyba większość już mnie zna albo przypomniała to znacie moje zachowanie 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Medyk STEAM_0:0:51690570 37.248.254.23 Steam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Sami oceńcie Gdy tylko mam czas wolny to gram z wami czyli staram się jak najwięcej 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Tutaj nie powiem ile będę grał . Tak samo jak wyżej. Zależy bo wiadomo wszystko może się zdarzyć itd Ale będę się starał jak najwięcej.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:Aktualnie chyba około 550h na steam oraz z 10lat albo 9 lat na ns 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):BF2 u was,albo u nas ( nie wiem jak to powiedzieć ) zombimod ;p a reszta to przeszłość Bezimienny spokojnie nie zrobie Przez te kilka miesięcy stałem się ,,mądrzejszy" XD Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Na tak, pisałem pod twoim poprzednim podaniem, że gdy poprawisz aktywność to bd na tak i wywiązuję się z obietnicy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No Medyk widać że poprawiłeś aktywność na serwie bo widziałem cię dużo razy Reszta sie zgadza nie mam nic przeciwko jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^misiek__47 9 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 medyk często na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Na tak, aktywność masz już dobrą, byłeś adminem i dawałeś radę, ale nie zrób jak ostatnio. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 dobra aktywnosc, zachowanie i ogarniasz amx wiec na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 jestem jak najbardziej na tak, ogarnięty mimo, że go pare razy widziałem ale staro nowy Admin się przyda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Medyk wiem ze grasz ale regulamin obowiazuje.wszystkich. Od poprzedniego podania.nie.mielo 2 tygodnie.takze.zamykam. Jesli dalej bedziesz.aktywny przez.ten okres.to nie widze zadnych problemow aby cie przyjac.na stanowisko administratora.bf2 Ps: Sorki za.kropki ale.pisze z telefonu. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi