Extreme 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Imie : Krzysiek. Wiek : 18 lat, zaczęte. Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : Ponad 30h. Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Wywiady i Gry to coś więcej. Znajomość z większością użytkowników: Tak, znam się z prawie wszystkimi. Dlaczego ja ?: Po prostu chcę zacząć coś robić na serwerze. ^^ Znam dużo ludzi, i każdy mnie zna. Jestem tu od dawna, jednakże miałem przerwę w csie. Teraz zaczynam na nowo. Ortografię mam na wysokim poziomie. "Nigdy" nie popełniam błędów stylistycznych, ortograficznych. Myślę że się nadam. 1.Minimum postów 60(małe wyjątki) Posiadam. 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki) Jest. 3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) Jest. 4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) Jest. 5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) Jest. 6.Minimalny wiek 15 lat. Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 JA jestem na Tak wszytkie wymogi spełnione - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 jestem na tak ) miły , ogarniety , czesto bywa na forum , mysle ze dobre ma kontaky : Dps.. ale sie cos duuzo tych redaktorów zrobilo .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jestem na tak. Jesteś ogarnięty, odpowiedzialny i wszyscy Cię lubią . niezlyLOL.,No tak, coraz więcej osób chce się angażować i wg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Na takWiekOgarniętyMiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jestem na tak . Nadaje się na te stanowisko , miły , uprzejmy , miło się z nim rozmawia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi