wuwunio 10 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Cześć! Postanowiłam zorganizować pierwszy konkurs graficzny na naszym forum. Zapraszam wszystkich chętnych użytkowników do wzięcia udziału w nim. Sponsorem nagród jest nasz Pawełek, któremu możecie podziękować. Kieruje się do Was z prośba, abyście wykonali pracę i je przesyłali, bo nie na darmo robię ten konkurs. Traktujcie to oczywiście jako zabawę Jako iż zbliża nam się dużymi krokami zima oraz okres świąteczny, postanowiłam wymyślić dość ciekawą, a zarazem trudną do zinterpretowania tematykę. Konkurs polega na wykonaniu obrazka, layouta, sygnatury bądź innej pracy graficznej o klimacie świąteczno-zimowej związanej z naszym forum oraz Counter Strikiem. Tutaj liczy się duża kreatywność. Starajcie się, aby prace były wykonane jak najciekawiej i nie były monotonne. Niech to będzie coś oryginalnego, a zarazem dobrego. Prace nie powinny być zrobione na odwal się. Postarajcie się chociaż raz wykonać coś bardzo dobrego.Pracę oddajemy na PW do mnie bądź Digletta. Termin oddanie prac to 5 grudzień. Wyniki konkursu ogłosimy w same mikołajki, czyli dla niewiedzących następnego dnia.Nagrody nie są bogate. Nie jest to jakiś steam, czy inna gra. Dla 3 najładniejszych prac przewidywana jest nagroda w postaci VIPA na serwerach ONLY DD2/INFERNO, COD MOD (8k) oraz Klasy Premium na Deathrunie.Życzymy miłej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi