lolcia 786 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Hobbit: Niezwykła podróż"Hobbit" - filmowa adaptacja książki J.R.R. Tolkiena, wstęp do "Władcy Pierścieni", to opowieść pełna niezwykłych wydarzeń i magicznych postaci, przedstawiająca odwieczną walkę dobra ze złem. Hobbit Bilbo Baggins niechętnie wyrusza w niezwykłą i niebezpieczną podróż. Pokierowany przez czarodzieja Gandalfa opuszcza swój przytulny domek w Shire, by wraz z trzynastoma krasnoludami zmierzyć się ze smokiem Smaugiem.zrodlo : filmweb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Też miałem ochotę to zrobić, ale kit z tym. Zrobię jakiś inny. A tak do tematu nawiązując to filmu nie oglądałem, ale mam chęć obejrzeć. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Czytałem książkę . Super , normalnie jak Władca Pierścieni ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Też czytałam, i słyszałam, że film trwa ponad 3 h, i niby jest to tylko, 1 część Hobbita. Skuszę się chyba i obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jeszcze nie obejrzałem ale obejrzę :] Chociaż wątpię, że przebije trylogie Władcy pierścieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Super film, oglądałem 2 razy, nawet w grę Grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeTe123 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Film zajerzysty polecam. Gdy oglądałem go w kinie to te 3h zleciały jak 1h. Myślałem, że dopiero połowa filmu, a tu mi napisy wyskoczyły . Jeszcze raz gorąco polecam na pójście na to do kina ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Film jest bardzo fajny. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Filmu nie miałam okazji obejrzeć (niestety), ale czytałam książkę i mi się ogromnie spodobała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nie oglądałem jeszcze tego, ale oglądałem władce pierścieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Czytałem książkę i oglądałem film. Naprawdę POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Super film Byłem na nim w 3D i kilka razy się stykłem, ale to normalne. Książkę też czytałem.OPŁACA SIĘ WYDAĆ TROCHĘ KASY NA TEN FILM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 chcialem obejrzec ale braklo biletow wiec mam nadzieje ze sie wam podobalo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 no jako tako ten film . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Przed samymi feriami idziemy jednak do kina na Hobbita, także napiszę swoją opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Film trwa długo 2h30min. Warto go obejrzeć a nawet trzeba go obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Wybieram sie na niego :)Władca Pierścieni to moje dziecinstwo gdy w 2000 pierwszy raz obejrzalem zakochalem sie -.-Kazda czesc bodajze po 100 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi