KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zaszła jakaś pomyłka , ja nie kupowałem klas premium i super premium. Nie wiem skąd się one wzięły , ja nimi grać nie wiem czy mogę , jestem fair człowiek i chce wyjaśnić sprawe . Ja chciałem być tylko adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 zamiast popisywać się że jesteś Fair człowiekiem to mógłbyś napisać do gościa który dał Ci Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 a to nie jest tak ze jak masz adma to i masz premki ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie niezlyLOL., on nic nie płacił i ma premki a ja 11zł i nie mam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 No właśnie / Widziałem , że w jakimś temacie , admin może być za darmo . Ale ja nic nie płaciłem , za admina , za premki . Nic . Niech się H@ wypowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ok przez przypadek ci je dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi