WhiteAngel 17 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 1. Nick: WhiTeAnGel 2. Imię: Adrian 3. Wiek: 15 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/WhiTeAnGel/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Więc tak , mam na imię Adrian lubię zajmować się komputerami i rzeczami z nim związanymi. Jestem ambitny , koleżenśki oraz lubie dużo pisać , ze mną zawsze się coś dzieje . Chciałbym zostać adminem , ponieważ często spędzam czas przy komputerze lecz gdy wchodze na serwer zdarza się że bez nadzoru admina niektórzy łamią regulamin itp. , dlatego chciałbym nim zostać , aby utrzymać porządek na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: średnio 3-6h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze około 14-15 do 20-23 , w weekendy od 8 - 21 ( z przerwami ). 12. Staż w grze counter strike 1.6: 2 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefajstos 7 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja jestem na TAKMiły koleżeński pomaga jak cos doradzi a przyda się kolejny admin bo jak na razie widziałem tylko fresha i deathslice (jeśli pomyliłem nicki z góry przepraszam nie mam pamięci do takich rzeczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Tak, wymagania spełnia. Bardzo aktywny na serwerze, a z regulaminem nie przypominam sobie żeby miał problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
``N!corette 6 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jestem na Tak. Mily, czesto jest na serwerze, przestrzega regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamaLWG 5 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jestem , na tak wszystko up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na NIE, kulturą nie "świeci", czasami zdarzało się mu przeklinać na U@. Admin ma dawać przykład. Zobaczcie to : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?%20bid=113875 I jeszcze niedawno dostał bana za skracanie : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=111421 Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Fresh. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Odrób warna i zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Posiadasz ostrzeżenie! <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi