Ivan 20 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 1.Twój Nick: Ivan 2.Nick admina/gracza który zawinił: Avor 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 11.12.2014 , około 15 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): link do demka : http://speedy.sh/Yujyj/hltv-1412111435-de-nuke-1418304900-1418306340-1.zip 6.Opis sytuacji: wyżej podałem demko , zaraz podam przedziały czasowe na których widac że ten koleś ma wh , wiem że w niektórych sytuacjach może sie to wydawać skan czy coś ale bardzo dziwne że akurat zawsze mu sie udaję wycelować idealnie w gracza , a ostatni czas jaki podam to ledwo wyszedł za paczki a już zaczał strzelać , mam nadzieję że dostanie bana , niżej daje czas w których widać ze ewidentnie ma wh. 0:34 , 2:17 , 9:19 , 14:08 mam nadzieję że tyle wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefajstos 7 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA To że pewien gracz jest lepszy od cb lub widać u niego pewne zdolności nie oznacza od razu że ma wh, Według mnie ta skarga nawet nie powinna mieć miejsca ale ja niestety nie jestem jednym z zarządzających więc poczekajmy na wypowiedź któregoś z adminów lub antycheatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 To czy gra lepiej czy gorzej to nie ma znaczenia , ja podałem tylko 4 sytuację na których coś widać , a jest ich więcej ale myślę ze te wystarczą , tutaj tylko debil bd dyskutowal bo jest różnica pomiędzy skillem , a takim czymś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefajstos 7 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 @@AvoR To ja AvoR piszę z konta Hefajstosa gdyż na moja poczte jeszcze nie doszla aktywacja , Stary oglądałem sobie te sytuacje i myslalem ze się zsikam xDD szczerze nie wiem gdzie ty w tych akcjach wh widzisz bo chyba jestem slepy Zawracasz niepotrzebnie dupe antycheaterom pozdrawiam Przetestujemy antycheaterow Jestem odpalony czy nie ? Czekam <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nie ten dział kolego. Cziterów zgłasza się w tym dziale: http://forum.cs-classic.pl/forum/108-anticheat-zg%C5%82oszenia-cheater%C3%B3w/ W odpowiedniej kategorii NS lub S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi