Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 1.Twój Nick: Siwy 2.Nick admina/gracza który zawinił: O to Frugo 3.Opis sytuacji: No gość zupełnie nie ogarnia admina, jeden raz chyba dał bana. Na serwerze siedzi z 1h max, gra.. i gra... 0 z niego pożytku. Ja jestem za zdjęciem mu adma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Popieram Siwego niestety Admin Frugo nic nie robi na serwerze (oprócz grania) .Wogóle nikogo nie banuje za cheaty,kampy,cele,afk itd...Jak by na serwerze był zwykły gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Siwy ty tak skladasz te skargi na O To Frugo a sam nie potrafisz napisać na say:@@ a tym bardziej adminowac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 theenjoyplay, ty weź tu nie pisz bo ani razu cię nie widziałem na serverze a adma masz dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 C!chy, nie koniecznie musi byś admem tego serwa. a co do tematu to frugo faktycznie mało robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 wiem... frugo no znam go z gry no i przyznaje że jak przychodzi co do czego to nie wie co ma zrobić ss czy ban na przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Admin zablokowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi