Miłosz 2,789 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 1.Twój Nick: Siwy 2.Nick admina/gracza który zawinił: O to Frugo 3.Opis sytuacji: No gość zupełnie nie ogarnia admina, jeden raz chyba dał bana. Na serwerze siedzi z 1h max, gra.. i gra... 0 z niego pożytku. Ja jestem za zdjęciem mu adma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intoksynato 0 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Popieram Siwego niestety Admin Frugo nic nie robi na serwerze (oprócz grania) .Wogóle nikogo nie banuje za cheaty,kampy,cele,afk itd...Jak by na serwerze był zwykły gracz Link to comment Share on other sites More sharing options...
theenjoyplay 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Siwy ty tak skladasz te skargi na O To Frugo a sam nie potrafisz napisać na say:@@ a tym bardziej adminowac . Link to comment Share on other sites More sharing options...
C!chy 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 theenjoyplay, ty weź tu nie pisz bo ani razu cię nie widziałem na serverze a adma masz dziwne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 C!chy, nie koniecznie musi byś admem tego serwa. a co do tematu to frugo faktycznie mało robi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 wiem... frugo no znam go z gry no i przyznaje że jak przychodzi co do czego to nie wie co ma zrobić ss czy ban na przykład Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,971 Posted January 8, 2013 Root Share Posted January 8, 2013 Admin zablokowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts