Siema Eniu 0 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam dostałem kicka za lamienie z statami 12:1. Bardzo dobrze mi szło chciałem staty wrzucić na facebooka ale podejrzewam że kicknął mnie Amfetamina. Sorry , że taką sprawę zgłaszam na forum ale się bardzo wkurzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Staty na fb ahaha.. Może tylko lamiles z fragami a do paki się nie spieszylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 za kick piszesz skarge SiemaEniu - ciesz się że Ci ss-y nie zrobił z takimi statami "jak wyżej trzeba jeszcze cele wykonywać a nie fragować" Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 14.07.2014 SiEMaEnIu NeoBans natalja Wstaw screeny na cs-classic.pl Na zawszeNick: SiEMaEnIuSteamID: NeoBansSteamCommunity ID:Adres IP: UkrytyTyp Bana: NiedostępnyPowód Bana: Wstaw screeny na cs-classic.plWykonano: 2014-07-14Długość Bana: Na zawszeWygasa: Nie określonoZbanowny przez: nataljaZbanowany na: #2[TOP3 VIP][FFA] Cs-Classic.pl | pukawka.plWszystkie wygasłe bany: 0 nie wiem czy rozumierz ale masz z lipca bana i powinieneś dostać AB + perma 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Powiem Ci słynne powiedzenie: "Ram Pam Pam CELE MAPY albo BAN!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jak jesteśmy przy temacie kick'ów za "lamienie" to czy admin ma prawo danego gracza któremu nie idzie tak dobrze jak Panom z topki wykopać z serwera? Otóż zadaję to pytanie ponieważ ostatnio (nie pamiętam daty, sytuacja miała miejsce kilka dni temu) kiedy mój brat grał sobie na waszym serwerze ONLY DD2 dostał kick'a bo miał staty 2:5 w prawdzie nie jest on dobrym graczem (z resztą tak samo jak i ja) i nie gra zbyt często, ale sam fakt że dostał kick'a tak na prawdę za nic, mocno go poirytował, przecież nie każdy musi mieć super staty aby czerpać radość z rozgrywki czyż nie? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ale widziałem parę razy taka sytuacje gracz ma pakę i nawet nie wie ze ja posiada lub nie umie jej podłożyć i często stad siw biorą kicki może właśnie tak było z twoim bratwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUHA 2 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dark Z Rises Nie tylko gracze dostają za coś takiego kicka, pamiętam kilka razy malcio ( bez spiny luzno ) sam się kicknął z powodem "lamisz" To się nazywa dobry przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ja się wtrące w temat kick graczom czasem się należy bo oni nie wiedzą co zrobić z paka lub nie umia jej podłożyć często widziałem takie akcie lat b gracz gra na fragi a nie wykonuje celów mapy wiec skarga kicka nie powinna wgl mieć tu miejsca bo to nic złego powinien się cieszyć ze nie dostał bana pozdrawiam rolo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zastosuj się do wzoru. /cl Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi