soviecik 7 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Siemka. Rozglądam się za kupnem jakichś lepszych słuchawek. Może jakieś polecacie albo odradzacie? Oczywiście słuchawki muszą być od razu z mikrofonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soviecik 7 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zastanawiam się nad tymi http://creative.strefamarek.allegro.pl/sluchawki-creative-fatal1ty-gaming-hs-800-mikrofon.html albo tymi http://allegro.pl/sluchawki-geamingowe-steelseries-siberia-v1-gw24m-i4812672014.html Zastanawiam sie jednak nad tym mikrofonem w tych Siberia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Steelseries Siberia v2 Frost Blue/Heart Orange Qpad qh-85/90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Nie kupuj - zaoszczedz sobie , będzie konkurs na dd2 to byc moze ze wygrasz te sluchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soviecik 7 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 hehehe Haze to mnie pocieszyłeś z tym konkursem Jednak pewnie żeby wygrać ten konkurs trzeba coś ugrać a z kiepskimi słuchawkami bez mikrofonu to tak średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Z mojej strony polecam ci Steelseries siberia v2 (podobnie jak kolega Destroyer) oraz słuchaweczki Razer Kraken Pro (Posiadam je, polecam ) Co do Creativow słyszałem, że pozycjonowanie nie zaskakuje i mogłoby być lepsze, ale to tylko zasłyszana opinia, nigdy nie użytkowałem ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi