Haze. 117 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 @Fakel zatrzymaj go narazie. Jak cos to odezwe sie do Ciebie w tej sprawie. Same miś wykosztował mnie 80zł , a jaka cena pozostałych nagród ? dowiecie się już za niedługo ! Czekamy jeszcze na kilka wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pomysl jak najbardziej godny uwagi. Chetnie powalczylbym o nagrody, ale czas i sprzet nie pozwala, a moze i cos dorzuce po nowym roku, bo teraz za duzo wydatkow. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jestem ZA wszyscy beda mieli szansewykazac sie. Moim zdaniem powinno dojsc to do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Możemy zrobić po nowym roku jakaś zrzute ci co mogą co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 nie nie nie. Jak juz powiedzialem , ja zrzuce z swojej kieszeni , ewentualnie Papku cos tam dolozy i koniec. To my organizujemy konkurs i to my za niego odpowiadamy jak i oplacamy za nagrody i inne. Konkurs bedzie jakos na sylwestra , ale to musze uzgodnic jeszcze z Papkiem co on o tym sadzi bo tutaj on z Karolem sa najwazniejsi i od nich zalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZerosiX 0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jestem Za. Bardzo fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Kto bogatemu zabroni jestem ZA,proponuje ten konkurs na styczen tak jakos zreszta wy ustalacie terminy nie ja dobra trzeba skilla pocwiczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 MMMMMMMMM, genialne xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek09 0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 oczywiscie ZA pzdr Sykoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Myślę że to dobry pomysł wiele osób zachęci do grania na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Mysle , ze nie ma co przeciagac juz dyskusji na ten temat. Moim zdaniem , fajnie byłoby gdyby konkurs wystartował wraz z nadchodzącym sylwestrem - to juz zostawiam wyzszej inspekcji czyli Papkowi. A co do zrzutki na nagrody to nie trzeba , ale jak ktos chce to zapraszamy. Docenimy nawet marne grosze , zawsze coś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Hejzik ty to masz głowe ! JESTEM ZA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dobry twórczy pomysł.. A słuchawki jakie dostanę ? :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zastanawiam się nad creative sound 7.1 - koszt : 230zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jak to w sylwestra wystartuje to oby po 00:00 bo ja chce na petardy iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlystek 0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Chlystek dorzuca 100 zl ;] LECI TO TYLKO NA NA 1 MIEJSCE CZYLI ZWYCIĘZCE RANKINGU (przelew na konto jedynie ) pracuje także stac Chlystka ;D TYLKO PISAĆ NA PRIV KIEDY ZACZYNACIE I WYNIKI KOŃCOWE ;] obiecuje to wam Panowie (jak coś to ban na Chlystka ;D ) także walczyć zdobywać i wygrywać 100 zł myślę ze to nie mało pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jestem za tylko szkoda że nie wezmę w nim udziału :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jak najbardziej ZA ! Przyda się troche rywalizacji na serwie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zobaczymy czy wypali. Czekajcie na info, ale raczej bliżej świąt. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi