Takichi 19 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Czesc . Mam problem z laptopem,mianowicie przegrzewa mi sie juz nawet po 20 minutach uzywania. Wiem ,ze Sa specjalne urzadzenia pod computer,ktore chlodza komputer. I teraz moje pytanie ,czy to wystarczy ??? Czy ewentualnie grozi mi wymiana laptopa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Przeczyść układ chłodzenia i wyczyść z kurzu i innego syfu w środku, powinno pomóc w problemie. Jak nadal będzie przegrzewał się to wizyta w serwisie Ciebie czeka. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Destroyer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jak to nie pomoże co kolega na górze napisał to może wymiana pasty termoprzewodzącej coś da 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 A tak wygląda zasyfiony układ chłodzenia, częsta przyczyna przegrzewania się laptopa. Regularne czyszczenie wydłuża żywotność laptopa oraz wydajność o nawet 70%, koszt takiej usługi w dobrym serwisie to ok 100-200 zł nie jest to tania usługa ale raz na rok zaleca się czyszczenie, chyba że ktoś potrafi sam to zaoszczędzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Rozkręcić to każdy potrafi, gorzej bywa ze złożeniem, oczywiście zgadam się z przedmówcami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku 11 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ja mam swoje zdanie wyczyścić cały laptop z wewnątrz, miałem ten sam problem wyczyściłem i wszystko jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Miałem ten sam problem, gdy włączałem bardziej wymagające gry to po 15-20 minutach laptop się przegrzewał, dlatego musisz przeczyścić laptopa. Tak jak Dark Z Rises napisał każdy potrafi rozkręcić, złożyć jest trudniej, dlatego zanieś laptopa do serwisu. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Mi klatkuje CS:GO, czy to tez moze byc wina zakurzonego lapka ? Czy po prostu jest za slaby ? Dodam, ze mam podkladke chlodzaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Maikeru jeśli nie miałeś nigdy tego problemu to wyczyśc bo jak lapt jest się podgrzewa to pracuje wolniej i gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) @James, ja go w tym roku kupilem (na raty) i nie wiem czy jak go nie rozkrece to bedzie jeszcze gwarancja. @TaQ sory, ze w temat Ci sie wcialem. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez maikeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ale czy jak grałeś juz CS:GO to tak było ? jeśli nie to wyczyść jeśli tak to za słaby a TaQ wyczyść go i będzie lepiej pracować bo tez tak miałem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Mi klatkuje CS:GO, czy to tez moze byc wina zakurzonego lapka ? Czy po prostu jest za slaby ? Dodam, ze mam podkladke chlodzaca. Jaki ten laptop masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 @James, ja go w tym roku kupilem (na raty) i nie wiem czy jak go nie rozkrece to bedzie jeszcze gwarancja. @TaQ sory, ze w temat Ci sie wcialem. Jak masz gwarancje na niego to daj na serwis gwarancyjny, jak coś uszkodzisz to tracisz gwarancje a tak to oni ci wyczyszczą i będzie śmigać wszystko. Rozkręcenie nie powoduje utraty gwarancji tylko uszkodzenie z Twojej winy o ktore łatwo jak nie wiesz jak dostać się do układu chłodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jaki ten laptop masz? Lenovo G505, nie jest to jakiś kozak i wcale się nie dziwie, że mi klatkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino c(: 33 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Moim zdaniem sprawdź czy z radiatorem wszystko ok po za tym kup sprężone powietrze i wyczyść z kurzu to powinno dużo dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Ja miałem ten sam problem ze swoim,przegrzewal mi się okazało ze jest cały zakurzony od srodka i do tego wiatrak nie pracuje. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez B4Rt# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi