GARON 0 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nick: GARONLink do SSów: NIE ZROBIONO MI SS'ÓWWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.skilluj.com[AMXBans] Reason: 'vac'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:25727122'[AMXBans] Your IP: '78.8.40.33'[AMXBans] ===============================================DobryWojakSzwejk killed Kierownik imprezy with xm1014Pietlik killed Bel-Biel with m4a1Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.Kicked : You are BANNED. Check your console. Serwer: [iKS] Classic ServerLink do bana: NIE MA MNIE NA AMXBANS Witam. Jestem nowy na waszej serwerowni. Dostałem bana bez ss'ów z powodem vac. Tak owszem przyznam się odrazu mam bana nałożonego przez VAC ale nie w Counter Strike 1.6 tylko Call Of Duty Modern Warfare 2 za scrackowany lvl. Tu wstawiam ss'y wyjaśniające. http://www76.zippyshare.com/v/26390497/file.html Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.skilluj.com [AMXBans] Reason: 'vac' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:25727122' [AMXBans] Your IP: '78.8.40.33' [AMXBans] =============================================== Nasza sieć to cs-classic.pl nie skilluj... Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Wejdź na któryś z naszych serwerów. Twój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi