MaDn3sS 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 14 Kontakt (GG/e-mail/steam): gg,e-mail,skype Kiedy zaczynałeś grę w cs: zacząłem w wieku 10 lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: dosyć duże.Odróżniam skilla od cheata. Miałem to już stanowisko na innej sieci i się dobrze sprawowałem Ile masz wolnego czasu?: dużo całe popołudnie 5-6h Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ dużo ludzi prosi o sprawdzenie ss i muzą czekać ok 2 dni. Mam dużo wolnego czasu a więc mogę posprawdzać ss i od banować ludzi bez "drugiego gazu". Chcę odciązyć Pawła z tych spraw. Bo niewinni czekają bardzo długo na ub. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): nie noby na haxach grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Miałeś multi konta jestem na NIE.edytowałeś podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Gość to ty ? Nie Sory ;x . Mogłeś nie pisać z tego gościa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na nie, oszukiwałeś nas kilka razy nie zasługujesz na tą rangę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 gość to nie ja na 100% można ip zobaczyć (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jestem na nie , nie dasz rady sobie i wg jestes nie fer wobec nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Też jestem na tak. Dajmy mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na Nie. czemu?? jesteś dzieciakiem nie chodzi o wiek bo po tym nie oceniam.chodzi o to że próbujesz zdobyć głosy błagając ludzi na gg jest to żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na nie nie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Myślisz że przekupisz ludzi jakimiś gó*no wartymi piwami ? pff OszukujeszBłagasz ludzi o TAKA w podaniu.Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na nie. Nie wiadomo do jakich czynów by jeszcze doszło. Nie jesteś uczciwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na nieWiekNie wiadomo Co Ci odwali , multi konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nie.. Po tym odwale z multi kontem to nie wiadomo co Ci do tej głowy strzelic moze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na nie. Oszukałeś nas więc nie zasługujesz na bycie w teamie I jeszcze za mało lat masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 cdqn louis vuitton outlet IuvFae1211 Dznkq bjfuyn longchamp handbags 7136 wtchCjm Ri louis vuitton outlet store m 1590jqy kqcdeehgr Unbnc naqefy louis vuitton purses zek1913 xihffvets Munep http://www.louisvuittonbeltukusa.com/ louis vuitton outlet being zlav249 jzatfw Zcqmo aqdnfv louis vuitton outlet ovc2181 eomegahm nsjxulhn Dkoky louis vuitton outlet etmszl Zbv louis vuitton outlet ff jdn louis vuitton outlet paris dmc Pdmrx louis vuitton outlet ooyg louis vuitton bags vp louis vuitton sale gveuvh Wjc louis vuitton outlet vg rcb louis vuitton outlet paris ukz Urm louis vuitton store ji louis vuitton outlet bxb louis vuitton outlet le pliage vcn Xje louis vuitton purses vu vf louis vuitton outlet store t louis vuitton paris gpn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja też niestety na nie. Teraz mało osób Cię szanuje, po tym, co odwaliłeś, więc nie licz na Ub Support'a . Wątpię, że ktoś jeszcze będzie chciał dać Ci szansę. Musi minąć dużo czasu, żeby większość ludzi znów zaczęła Ci wierzyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Niestety na nie , wszystkie powody podane juz. Oszukales nas a to jest duza rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na NIE bezczelne zachowanie z twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na Nie- oszukałeś nas-Jesteś gowniarzem a tacy lubia bawić się swoimi prawami-Multi Konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na nie, nie jesteś uczciwy a poza tym nie jestem pewna że ogarniesz te stanowisko ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi