Senrox 869 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 15 lat. Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:43794781, e-mail: 1. [email protected] 2. [email protected] Kiedy zaczynałeś grę w cs: [/color]Grę z cs zaczynałem w wieku 10 lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Myślę że dobre, ale trzeba się jeszcze podszkolić w niektórych przypadkach. Ile masz wolnego czasu?: 1/3h dziennie.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Widzę że wiele osób które dostały bana za czity, czekają dniami i nocami na to żeby dostać ub. Niektórzy z nich są niewinny i chcą dostać ub. Chcę odciążyć buźkę, bo narazie tylko on jest supporterem unban. Będę należycie wywiązywał się z obowiązków powierzonych mi jako supporter unban.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Jeszcze nigdy w życiu nie używałem hax'ów. Wymagania - 50 postów - Jest - 50 godzin na forum - Jest- Minimum 15 lat - Jest - Minimum 2 miesiące na forum- Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na nie -mało czasu na forum-nie przekonuje podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A ja jestem na tak. Potrzebni są ludzie do UnbanSupport. Wiek jest.Godziny są.Posty są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jestem na tak : )) na moda ci sie nie udalo ale mysle ze teraz ci sie uda .. ogarniasz , czasu na forum jestes sporo i mysle ze ogarniesz cziterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 je jestem na nie nie znam cię i nigdy nie byłeś na ts itp więc nie wiem czy można ci zaufać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na tak . Ogarnia . Potrzebny nam Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Długo czas jesteś z nami Jesteś towarzyskiMyślę że się nadasz Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na Nie. Nieznam Cie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak, śmieszny długo na forum estetyczne podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak. Starasz się to widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja również na TAK. Dasz sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak. Potrzebni są ludzie do UB. -Wiek jest -Godziny są-Posty są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na Tak spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Długi staż, spełnia wymagania w dodatku jest ogarnięty i ma dużo czasu. Jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 On jest zboczony ;c. Jestem też na tak. Ogarnięty, dużo czasu poświęca na forum. Przyda się ktoś taki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi