Senrox 869 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 15 lat. Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:43794781, e-mail: 1. [email protected] 2. [email protected] Kiedy zaczynałeś grę w cs: [/color]Grę z cs zaczynałem w wieku 10 lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Myślę że dobre, ale trzeba się jeszcze podszkolić w niektórych przypadkach. Ile masz wolnego czasu?: 1/3h dziennie.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Widzę że wiele osób które dostały bana za czity, czekają dniami i nocami na to żeby dostać ub. Niektórzy z nich są niewinny i chcą dostać ub. Chcę odciążyć buźkę, bo narazie tylko on jest supporterem unban. Będę należycie wywiązywał się z obowiązków powierzonych mi jako supporter unban.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Jeszcze nigdy w życiu nie używałem hax'ów. Wymagania - 50 postów - Jest - 50 godzin na forum - Jest- Minimum 15 lat - Jest - Minimum 2 miesiące na forum- Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na nie -mało czasu na forum-nie przekonuje podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A ja jestem na tak. Potrzebni są ludzie do UnbanSupport. Wiek jest.Godziny są.Posty są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jestem na tak : )) na moda ci sie nie udalo ale mysle ze teraz ci sie uda .. ogarniasz , czasu na forum jestes sporo i mysle ze ogarniesz cziterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 je jestem na nie nie znam cię i nigdy nie byłeś na ts itp więc nie wiem czy można ci zaufać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na tak . Ogarnia . Potrzebny nam Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Długo czas jesteś z nami Jesteś towarzyskiMyślę że się nadasz Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na Nie. Nieznam Cie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak, śmieszny długo na forum estetyczne podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak. Starasz się to widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja również na TAK. Dasz sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak. Potrzebni są ludzie do UB. -Wiek jest -Godziny są-Posty są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na Tak spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Długi staż, spełnia wymagania w dodatku jest ogarnięty i ma dużo czasu. Jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 On jest zboczony ;c. Jestem też na tak. Ogarnięty, dużo czasu poświęca na forum. Przyda się ktoś taki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi