[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 16 Kontakt (GG/e-mail/steam): GG : 33750079 / Skype :ziomek7604 . Kiedy zaczynałeś grę w cs: Nadszedł taki piękny dzień gdy kuzyn pobrał mi grę cs 1.6 ;D . Byłem wtedy małym chłopcem i miałem 10 latek . Staż w cs'a mam juz 6lat . Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Hah xd . Jak się uda to złapie , ale raczej jestem dośw administratorem . Ile masz wolnego czasu?: Nie mam , Bo gram w cs'a Dlaczego starasz się o to stanowisko?: To stanowisko jest dla mnie jak spełnienie marzeń . Chcę z wami tutaj być i uczęstniczać we wszystkich możliwych sytuacjach . Z takimi fajnymi ludźmi jak wy mógłbym grać całymi godzinami . Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tak Cs 1.6 ;X . Skill , każdy osądza mnie o wallhack'a + AimBot lecz tak naprawdę potrafię grać . Wymagania - 50 postów - Jest - 50 godzin na forum - Jest - Minimum 15 lat - Jest - Minimum 2 miesiące na forum- Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ale ześ kolorami dowalił jestem na tak mysle ze ogarniesz to wszystko ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na tak, jest miły więc zasługuję na tą rangę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kurde jaka tęcza xD Ja jestem na Tak. Dasz sobie chyba radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na tak, wszystko co potrzebne jest na swoim miejscu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na Wielkie Takkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 16 50 postów - Jest - 50 godzin na forum - Jest - Minimum 15 lat - Jest - Minimum 2 miesiące na forum- JestZIELONY - MODERATORZYCZERWONY - ADMINISTACJAzmień ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak. Podanie jest ładnie napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o to frugo 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na wielkie tak !!!! załógujesz na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na Tak-Wiek:16-50 postów - 50 godzin na forum - Minimum 2 miesiące na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na tak mam nadzieję że jednak trochę czasu na forum znajdziesz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wszystkie wymagania spełnione, myślę, że da sobie radę Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ale posłodziłeś tym podaniem :DDuże TAK ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na takAle błagam Cie , nigdy więcej nie rób z podania tęczy xDWiekWymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja na tak.Powody:- Ogarnięty.- Wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutlaV 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na TakWymaganie sa !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak Koleś wydaje sie ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[M]en[T]osik 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na Tak ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 człowiek ogarnięty, jak jeszcze trochę pobędzie na forum z nami, będzie lepiej . ale przyda się . Również na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Przyjęty.PISZ NA PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi