MEGHAN BOOS 1 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 a wiec wstawilem ssy czekam sobie na ub a po paru h patrze nadal jest ban wchodze na wasze forum a tutaj pisze ze moje ssy sa odrzucone o co chodzi z tym ? powiedzcie mi co mam teraz zrobic ? dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Nie zastosowałeś sie do regulaminu pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 A ja mam pytanie, nie pomyślałeś, że mogli uznać, że bez urazy "odpał" jesteś, albo 2 opcja nie zastosowałeś się do regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 nie uznali tak smiley Ja odrzuciłem bo ma być zgodny z wzorem, co to ma być link do bana: a ty wrzucasz ss.cs-classic.pl Tam się bany nie zapisują tylko w http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php. I tu ma być bezpośredni link do bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Złamałeś regulamin działu próśb o UB./ Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi