Gość Skrillex Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: Mam 18 lat Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 11648300 Kiedy zaczynałeś grę w cs: W 2006 roku Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Do tej pory było tylko kilku graczy, którym zrobiłem SS'y i było "czysto" Ile masz wolnego czasu?: Dużo. Dokładnie to zależy wszystko od szkoły ale 2-3 godziny dziennie znajdę. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chciałbym spróbowac Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Szczerze powiedziawszy używałem na ruskich serwerach ECC 5.2 Wymagania - 50 postów Spełnione - 50 godzin na forum Spełnione - Minimum 15 lat Spełnione - Minimum 2 miesiące na forum Spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak, jest to osoba godna zaufania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na tak, długo z nami jest, ogarnięty (jest adminem), wie co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na Tak ; PPP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na tak skrillex ogarze jeden XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jestem na nie )) masz moda starczy Ci .. i nie wiem czy bys dobrze sobie radził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak Skrillex ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja jestem na nie bo masz modadaj szanse innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na Nie daj szanse innym, zajmij się modem i posadą redaktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja jestem na tak . Co z tego że ma moda ?! Omg. Jest z nami bardzo długo , dobrze będzie sobie radził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Skrillex, jesteś juz bardzo dlugo z nami na tym serwerze wogole w Ciebie nie watpie i jestes osoba godna zaufania.TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na takWiekGodny ZaufaniaPS: Może modkowie dajcie szanse innym a nie pchacie sie na stanowisko nowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 niezlyLOL., dla Ciebie już jak ktoś ma moda to nie może miec SU? Dziwna jesteś trochę Ja na tak.. SU to nie to samo co modek. - Ogarnięty - Wiek - Wymagania spełnione - Miły - Spokojny. TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem też na tak, jesteś ogarnięty, i myślę, że sobie poradzisz . Dużo osób teraz, nagle zachciało być Ub Support, ale Ty akurat się nadajesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi