wenzdey094 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Wiek: 15lat Kontakt (GG/e-mail/steam): 39208225 / [email protected] / Wenzdey094 Kiedy zaczynałeś grę w cs: Hm, około 5 lat temu z małą przerwą Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Kilka razy byłem adminem. Ile masz wolnego czasu?: Około 5 godzin dziennie . Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Przydadzą się ludzie na to stanowisko i pomyślałem, że spróbuję. Ludzie czasem kilka godzin czekają na Ub, i się niecierpliwią, a to denerwuje nawet jak się godzinę czeka. Wiem bo kilka razy miałem już ss'y robione. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): ECC, 370hook 1.4. Oczywiście nie na serwerach cs-classic, tylko na ruskich lub przy reklamowaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Jestem na tak. Powody : Wiek, długo na forum. To już wystarczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 na tak sporo godzin na forum reszta wymagań też spełniona Link to comment Share on other sites More sharing options...
S|Z|A|T|A|N 3 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 jestem na TakWszystkie wymaganie spełniasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Extreme 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Ja jestem na tak. Nie będę się rozpisywał bo wszystko zostało napisane. To samo co @UP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted January 9, 2013 Root Share Posted January 9, 2013 CLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts