Shaggy. 5 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 1.Twój Nick: Shaggy. 2.Nick admina/gracza który zawinił: ThC 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 19.12.2014 godzina 3:05 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): HLTV z mapy cs_wiocha 6.Opis sytuacji: Admin zmieniłm od tak mape z pool_day na cs_wiocha, ale nie o to też chodzi. Ludzie wybrali tam ninje i mowilem, żeby zmienili klase bo jest zakazana. Admin powiedział, że mogą grać i skąd niby wiem, że są zakazane. Napisałem do niego, że jest tak w regulaminie. On nadal nic z tego sobie nie robił i sam kazał mi na siebie pisać skargę. Dodatkowo, żeby zrobić mi na złość bo trafiłem zjawę sam wziął klasę ninja i rzucał we mnie (nieudolnie) nożami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Powiem tyle od siebie, że jak ktoś dodaje podpunkty do regulaminu, a ich nie doda do tego tematu ( trzeba napisac -_- ) : http://forum.cs-classic.pl/topic/21084-regulamin-newdiablomod/ Tam nic nie ma w regulaminie o zmianie tych punktów / dodania. Więc jeśli saphir napisał w dziale diablo podpunkty ( nie każdy to przegląda ) a nie ma tego w tamtym temacie to skarga jest niesłuszna i polecam zgłosic -_- żeby dodał te punkty do głównego regulaminu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Przeciez dopisywalem i jest to opisane http://forum.cs-classic.pl/topic/17509-regulamin-serwera-newdiablomod/ Proszę bardzo nie rozumiem w czym płacz. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Saphireee <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 To jest stary regulamin. Nowszy jest w tamtym dziale z wakacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1nJa 0 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 złośliwość ludzka i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Skarga jest niesłuszna w wyniku rozbieżności w regulaminach która dzisiaj będzie ogarnięta , ale nie zmienia to faktu że admini i nie mówię tu tylko o ThC, mają małą wiedzę na ich temat, będzie położony na to większy nacisk . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi