malcio 167 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Chodzi mi o ten snieg przycina on forum nie tylko mi,buzka nie lepiej ankiete zrobic czy cos?na serio mnie to denerwuje i pare innych osob tez wez to usun jak mozesz Dark dobry pomysł ja niestety nie mam takeigo kompa dobrego i chyba przez to to muli buzka nie pomyślałes ze Ty masz zajebistego kompa a inni mają złomy tak jak ja i paru innych i moze przez to lagowac XD Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Bez Spiny Luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Mi tam śnieg podoba chociaż pada a nie bo na dworzu pada przezroczysty śnieg XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Nieee tylko nie to tak ładnie pada ! ja już czekam na ten śnieg a tu tylko tu się nim mogę nacieszyć haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) jestem za wywaleniem , lagi są przez ten śnieg Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Podpinam się pod temat. Lagi są straszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 ja nie mam lagów zostaw fajny klimacik 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 jeżeli już to niech będzie jakaś możliwość wyłączenia tego śniegu, ludziom z lepszymi kompami on nie będzie lagował, ale tym z gorszymi to niestety tak... Moja propozycja to dodać funkcję włączania lub wyłączania śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 u mnie też dobrze to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja rownież mam lagi. Jestem za usunięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 laguje forum w uj, do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 No laguje czasami ;/ Ale właśnie szkoda bo fajny klimat jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Mi tam nie laguje. Jestem za zostawienie bo robi fajny klimacik biorąc po uwagę pogodę za oknem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Mi tam nie przeszkadza ten snieg. Ale jak wiekszosci nie pasuje to mozna wywalic to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 jeżeli już to niech będzie jakaś możliwość wyłączenia tego śniegu, ludziom z lepszymi kompami on nie będzie lagował, ale tym z gorszymi to niestety tak... Moja propozycja to dodać funkcję włączania lub wyłączania śniegu. Jestem za Twoją wypowiedzią i to by na pewno było rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja również posiadam przez to straszne spowolnienie przewijania się stron forum.. wszystko jest przymulone. Nie lepiej dodać opcję, która umożliwi wyłącznie śniegu lub prostą dodać skin świąteczny? (biały, niebieski -> śnieg; czerwony, zielony -> święta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ten problem napotykają osoby ze słabszym komputerem. Od teraz w menu możecie sobie wybrać czy ma padać śnieg, czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi