Ivan 20 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 1. Nick: Ivan 2. Imię: Tomek 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Ivan/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Interesuje się sportem , w wolnym czasie lubię pływac na basenach. Adminem chcę zostać ponieważ znam się na tym , i myślę że mógłbym pomóc. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Zawsze po południu i wieczorami 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Mało Cie widuje na serwerze. Popraw aktywność.Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jestem na nie, powody: - mała aktywność na serwie, - brak składki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Odrób warna i zapraszam ponownie za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Wyjaśniony Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi